M. V, 34 anys

Ana és una psicòloga de primer, des del primer minut que passa amb ella s'involucra amb vostè com si la seva pròpia experiència va ser tractada, escoltar acuradament i li dóna armes i consells per portar la seva vida des d'una perspectiva positiva! 

K. M, 38 anys

El canvi que crec que he fet en un any ha estat brutal: que era una persona completament inestable emocionalment, tenia molts alts i baixos, i ara les meves emocions segueix un camí dret, fent que el canvi no percebre només a mi mateix, també veig el meu Als voltants. I el millor de tot, encara estic jo, perquè Ana mai no ha treballat per canviar-me, però ha ajudat a valorar i sentir-se bé sobre mi mateix. Si m'agrada alguna cosa sobre Ana, ella mai no ha jutjat que jo, ella ha mai em va fer sentir malament per el pensa o sent, al contrari… quant m'ha ajudat a estimar i estar orgullosos del que pensen i senten! I Quant he après, quant… Ana ha estat un pilar fonamental de la meva vida per a mi, tant és així que, encara és molt més espaiades, per a mi és necessari continuar visitant des temps i temps, perquè cada vegada que veig es, aprenc alguna cosa nova. Així, només puc dir gràcies, Ana!

A. N, 43 anys

L'Ana, és un gran professional, t'acompanya en tot moment a resoldre els teus conflictes interns, oferint eines de creixement personal.

M. R, 33 anys.

Després de molt temps vaig decidir que havia arribat el moment de buscar ajuda psicològica… Però jo no sabia qui anar a…
Vaig buscar la Internet per a un professional que em donaria confiança i visito a Barberà, i vaig trobar Ana.
Què dir d'ella…. Una jove molt professional, una veu dolça plena de bons consells, afectuosa i simpàtica…. Em va fer sentir còmode amb un ambient agradable, va treure el que tenia a l'interior que em feia mal i em va ajudar a trobar el que, per seguir endavant i seguir amb la meva vida més feliç! Vaig passar uns mesos fent psicoteràpia amb l'Ana i em va ajudar molt a superar les meves pors i les meves dificultats socials. Estic molt agraït a vostè!

S. P, 35 anys

Vaig començar a tenir problemes d'ansietat i solia tenir alguns tachycardias que realment por mi, em temo. He decidit que havia de posar una solució i trobava Ana. Amb el seu mètode i les seves explicacions em va fer comprendre que havia d'acceptar aquesta simptomatologia i Escolteu el que estava dient. L'obra projective i visualització que hem fet fer em vaig adonar de moltes coses. Ajudaven a aconseguir el que jo havia allà i saber el que realment pensava i sentia. Vaig trobar objectius que no sabia o tenia i prendre consciència dels obstacles que m'impedia realitzar-los. Per descomptat, he trobat la manera d'arribar-hi. Jo sóc actualment molt bé, ni punt de comparació amb la primera vegada que vaig visitar. Estic molt content amb aquesta experiència, ella és un molt bon professional i persona, recomanaria definitivament això.

A. S, 23 anys

Sempre havia tingut problemes d'ansietat, fins que vaig decidir apuntar i acabar. Vaig començar a buscar un professional que em pogués ajudar i em va donar l'Ana.
La veritat que m'ha ajudat molt, jo recomano com a professional i com a persona.
Sincerament, no creia en aquestes coses fins que vaig veure que realment la psicoteràpia m'ha ajudat. Avui, no dubtaria a posar-se en contacte amb ella de nou si tingués qualsevol altre tipus de problema emocional.

T. B, 30 anys

Vaig anar a Ana en un moment molt complicat. Vaig acceptar un treball que vaig pensar que seria l'ideal per a mi, el definitiu, que s'estabilitzaria la meva vida. I res més lluny de la realitat. Vaig tenir un nivell d'estrès que no podia tolerar, necessitava la medicació per dormir, anar a treballar cada dia em vaig convertir en impossible, pràcticament no tenia vida personal, i va arribar un punt en què vaig començar a tenir crisi d'ansietat i vaig sentir que necessitava ajuda per poder Gestionar aquest estrès.

Així és com vaig començar a anar a l'oficina d'Ana, i gràcies a la visualització de treball que vam fer, em vaig adonar que realment no volia ser-hi. No només m'adono que aquest treball no era per a mi, però vaig descobrir que m'estava centrant malament en tota la meva vida laboral.  L'Ana em va ajudar a escoltar les meves emocions, i a parlar amb mi mateix.  Per arribar a un acord entre el que pensava i el que sentia, perquè eren coses diferents, i la lluita entre ells, em va causar molèsties. En la teràpia he après a prendre decisions, a enfrontar-s'hi i a pensar en positiu per alguna cosa bona per venir a mi. 

En aquest moment, després de diversos mesos d'això, tinc un nou treball que em permet aixecar-se animat cada dia, ser tranquil i dormir bé. Em sento feliç de nou, amb alegria, gaudint de tot el que faig. Fins i tot la gent em nota, em diuen que és jo una altra vegada. Moltes gràcies Ana.